Доставка на закупена стока

Телефон за контакт: 0888 561255

 

Ако желаете да заплатите по банков път, моля, пишете ни в КОНТАКТИ или на snadka@snadka.com, за да Ви изпратим проформа фактура по която да платите.
Фирма Арго-Тех ЕООД (стояща зад snadka.com) е регистрирана по ДДС. При доставката ще получите данъчна фактура.
Когато заплащате на куриера ние не издаваме касова бележка! Ще получите документ за платен пощенски паричен превод от куриера.

 

Доставките се изпращат след до 3 дни от поръчката, с куриерска фирма СПИДИ до посочен от Вас адрес или до техен офис. Моля, ако сте избрали доставка до офис на куриера, посочете в кой офис искате да получите пратката.

 

Приблизителната цена, която ще заплатите за транспортните разходи на куриерската фирма се отбелязва при поръчката. Тя обаче е ориентировъчна, тъй като Спиди включва и плаваща такса гориво, която се променя ежедневно.

Поръчани продукти в интернет магазина, може да бъдат върнати в 14-дневен срок от датата на доставка, ако са във вида, в който са доставени и опаковката не е повредена. Транспортните разходи са за сметка на клиента. 

 

Моля да ни извините, но snadka.com не винаги може да гарантира наличността на стоките към момента на приключване на поръчката. В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас по телефона или e-mail.

 

 

Политика за защита на лични данни

Личните данни, които събираме, се обработват и съхраняват от "Арго-Тех" ЕООД , чиято политика за опазване на личните данни е в съответствие с Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския Парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (GDPR), Закона за електронните съобщения, Закона за защита на личните данни и останалото приложимо в Р България законодателство по тази материя.

Съгласно чл.2 от Закона за защита на личните данни, „лични данни“ са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци, свързани с неговата идентичност.

Не е необходимо да ни предоставяте лични данни, за да разгледате нашия сайт. 

Осъществявайки поръчки в snadka.com Вие се съгласявате Вашите лични данни да бъдат обработени и съхранени от нас.

Предоставените от Вас лични данни се изискват във връзка с изпълнението на направената от Вас поръчка, която се явява своеобразен договор, сключен между Вас, от една страна и "Арго-Тех" ЕООД, от друга. Събираните от нас данни са минимално необходимите за целта.

Ние гарантираме, че Вашата лична информация няма да бъде продавана, обменяна, прехвърляна или предавана на трета страна (извън по-долу изброените) без Вашето изрично съгласие.

Правейки поръчка и съгласявайки се с Общите условия на сайта snadka.com, Вие се съгласява личните Ви данни, да бъдат използвани за целите на директния маркетинг, когато това не противоречи на действащото българско законодателство и ако изрично не забраните достъпа до тях, 

Данните, предоставени от Вас, се съхраняват на сървър без достъп до Интернет, защитени са със сложни пароли и не могат да бъдат използвани от лица, които не са администратори на сайта snadka.com.

Възможни трети лица, на които фирмата може да предостави Вашите лични данни са:

- на посочена от Вас куриерска фирма (която от своя страна също трябва да притежава регистрация като администратор на лични данни) във връзка с изпълнение на направената от Вас поръчка;

- на държавни и общински органи, в изпълнение на техните законови правомощия.

Вие имате право да поискате от администраторите на лични данни на snadka.com да изтрият предоставената от Вас лична информация във всеки един момент, както и в следните случаи:

- личните Ви данни не са необходими вече за целите, за които са били събрани;

- обработването на личните Ви данни се е основавало на Ваше съгласие, което Вие сте оттеглили и няма друго законово основание за обработването на данните;

- личните Ви данни са били обработвани незаконосъобразно.

Администраторите на Bukvara.com може да отхвърлят молбата Ви за изтриване на предоставената от Вас лична информация в следните случаи:

- за спазване на правно задължение, което изисква обработване на предоставената от Вас лична информация;

- за целите на архивирането в обществен интерес;

- за установяване, упражняване или защита на права и законни интереси на Администратора.

 

При възникнал спор относно законосъобразността на съхраняването и обработването на предоставената лична информация между Вас и фирмa "Арго-Тех" ЕООД" , имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни.