Клещи за свързване, кримпване на RJ конектори към LAN кабели, за 4, 6, 8pin куплунги, H Tools /0104010011


Метални кримпващи клещи за надеждно свързване на мъжкия лан конектор към мрежовия кабел. Използвайте за всички популярни куплунги за телефонни и компютърни мрежи – RJ9, RJ11, RJ12, RJ45 (4, 6, 8pin). Предназначени са за професионална и дълготрайна употреба. Притежават насочващ механизъм с който притискането на всички пинове на конектора е еднакво и максимално - Ratchet функцията не позволява освобождаване преди пълно притискане на пиновете.

Инструментите са произведени от дългогодишен наш партньор и сертифициран по стандарта за качество ISO9001 тайвански производител. В тази фабрика се произвеждат и кримпващите клещи на марките Knipex, Jonard!

Процедурата е: 1. Премахване на външната обвивка на кръглия LAN кабел преди кримпването с инструмента; 2. Правилно подреждане на проводниците по схема 568А или 568B; 3. Подравняване на жичките с клещите; 4. Поставяне на RJ конектора; 4. Стискане - клещите осигуряват притискане на всички 4/6/8 пина от накрайника към кабела и качествена връзка. Предлагат се резервни комплекти ножчета! Подходящ за всички мъжки конектори.

Качественото свързване зависи както от клещите така и от кабела и куплунгите. Използвайте правилните материали!

Datasheet

При нужда можете да закупите комплект резервни ножчета.

 

Цената е с включен ДДС! Ще бъде издадена данъчна фактура!

Производител:

Цена: 45.12 лв.
В наличност

Други от Медна компютърна мрежа Инструменти и измервателни уреди Клещи за кримпване RJ45